БГ звезди се обединиха в името на бургаския волейбол

13 ноем. 2017

Article image
Младите надежди на д-р Александър Маджуров от детската школа на волейболния тим "ДЕЯ ВОЛЕЙ" премериха сили със звездния отбор на най-известния баскетболен треньор Тити Папазов.

Двубоят се игра в бургаската зала "Младост". Инициативата е свързана с подпомагане, стимулиране и развитие на волейбола в града.

Тити Папазов, олимпийската шампионка Катя Дафовска, лъчезарният хип-хоп и поп изпълнител VenZy, световната шампионка по киокушинкай Гергана Апостолова, футболната легенда Радостин Кишишев, водещият на радио Power FM Милен Василев, балкански шампион по волейбол, радио и тв водещ Генчо Генчев, Антон Петров - собственик на минерална вода "Михалково" и Петър Дочев бяха част от отбора на звездите.

Преди старта на срещата с децата от "ДЕЯ ВОЛЕЙ", всеки един от тях се обърна с послание към присъстващите, бизнеса и институциите за подкрепа на българския спорт и на волейболния клуб. "Спортът е дисциплина и здраве. Родители, не оставяйте децата си да стоят само пред компютрите", апелира Радостин Кишишев.

Оспорваното дерби между двата отбора премина и през смях и закачки. След 10-минутна игра на терен, Тити Папазов зае мястото на треньора на звездния отбор и собственик на клуба "ДЕЯ ВОЛЕЙ" - Александър Маджуров. Типично в свой стил Папазов грабна микрофона, а въодушевената публика скандираше името му и правеше мексиканска вълна. Уникалното шоу в подкрепа на бургаския проект за развитие на волейбола завърши при равен резултат.