различно 08 ноем. 2017 2017-11-08 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaUpGIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--c7f56bb5cc2c9e799e7d73edb3bd2d05afe0241a/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_29449.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Планета на трон - Що е то?

Знам! Звучи много налудничаво, когато го чуеш за първи път.  

 Планета на трон, че и МОНАРХ. Ха- ха! Но нека започнем едно по едно. Тогава сами ще откриете каква е логиката.
 
Първо да си отговорим на няколко въпросите:
- Какво е ТРОН? Това е специално украсен стол, на който монархът седи по време на тържествени церемонии.  

- А какво е планета на трон? Това е когато рождена  планета се намира в своята монархия или владение.  Там тя се чувства спокойна и необезпокоявана.
 
-А какво е монархията, владението на планетата?  Това е Зодиакалният знак, в който планетата е в най-висока и силна позиция. Там тя се намира в своето владение. Логично планетата може да прояви всичките си качества на 100%, защото тя е владетелят на Зодиакалния знак и теоретично никой не може да я засенчи. 
 
Казано по друг начин, когато планета е на трон, там тя проявява своя блясък, своята сила на 100% и нищо не ѝ пречи да прояви тези качества, освен роденият.  
 
-А какви са владенията на планетите? Това е когато:
Слънцето е в знака Лъв ; Луната е в знака Рак; Меркурий е в знака Близнаци или Дева; Венера е в знака Телец или Везни; Марс е в знака Овен или Скорпион и т.н.  

 Да правилно забелязахте, някой планети имат по два зодиакални знака, които управляват.  Като във всеки от двата знака, планетата проявява частично своите качества.
 
Сега предполагам се досещате,  че много малко са хората родени с тронови планети.  А да ви кажа честно повечето родени с този ресурс, не знаят, че го притежават или не знаят какво да правят с тази рождена печалба (ако мога така да се изразя). Да, спечелили са от ЗВЕЗДНАТА ЛОТАРИЯ!  Какво искам да кажа? Представете си, че сте спечелили от лотарията 3 000 000 лева, но вие продължавате да се лишавате от жизненоважни за вас неща, защото средствата ви не стигат. А тези 3 000 000 лева стоят в плик  недокоснати от вас, скрити на топло под възглавницата, на която всяка вечер поставяте вашата глава. Звучи много абсурдно, нали?!  Но реално хората точно това правят. Тъжно е, че много  малко хора ползват и развиват по предназначение този вроден ресурс, това съкровище, с което са се родили.  
 
Например: човек, роден с Меркурий в Близнаци - Това е личност, която много лесно обработва и получава информация. За него информацията е във въздуха, защото много бързо я отсява. Този човек с лекота изучава чужди езици и т.н. Това са природно интелигентни хора. Но какво правят повечето, притежаващи този ресурс? Как какво? Стават добри измамници, мошеници в търговията или фалшификатори на документи, на информация и т.н. … или нищо в най-общия случай. Тази личност може така да ви излъже, че няма и дори да предположите. Способни са да съчинят и разкажат трогателни, докосващи сърцето истории. Но като чели масово се спира до там. Вроденият потенциал стои „прибран на топло под юргана”.
 
Друг пример: Жена родена с Венера във Везни. Да, това е природно красива жена с вродена дипломация. Но какво прави? Умее изкусно да манипулира другите, за да постигне целите си.  Тя не желае да развива тази вродена божественост и грация в отношенията, дори в излъчването и във външния си вид. Не, тя е открила много по-лесен и достъпен начин за реализация. Няма нужда да се напъва… 
 
Оказва се, че на нас ни е по-лесно да опорочим красивите и стойностни неща, да ги направим уродливи. Отколкото да развием това, което ни е дадено. Възможно е опорочаването и мързелът да са вид изпитание.
 
Сега се сещам за една статистика, която бях чела. Един астролог е правил проучване на положението на рождения  Марс при различни световноизвестни спортисти.  Защо е изследвал Марс? Защото Марс е планета, отговаряща за мускулатурата, физическите умения и спортният дух да си победител.
 
Но най-интересен беше резултатът, че много от тези световноизвестни спортисти са със много слаби Марсове. А с тронова позиция почти няма.
 
Най-слабото положение на Марс е в Рак. А сега ще Ви изброя няколко световноизвестни тенисисти с рожден Марс в Рак – Роджър Федерер, който държи рекорд от 302 седмици да бъде №1 и е спечелил 19 титли; Новак Джокович – също №1; да  не забравя и нашият Григор Димитров… мисля че няма смисъл да продължавам, нали?
 
От посочените примери се вижда как тези хора са надскочили своята природа, за да станат такива спортни величия. Има много подобни примери във футбола и в други спортове. 
 
Идеята на астролога, правил това проучване, беше да покаже как с тронов Марс в Овен няма такива личности или ако има те са много малък процент, сравнено с тези така наречени „слаби” Марсове.
 
Сега разбрахте  какво е планета на трон. Как много хора пропиляват ценния ресурс, с който са се родили. Как други отработват и достигат до невероятни висоти на своите така наречени „слаби” планети, защото са имали воля, не са мрънкали, подсмърчали и търсили кой им е крив за „тежкото” положение.

Надявам се да са Ви били интересни нашите среши. Това беше последната ми публикация за тази година. Излизам в творчески отпуск. Следващата ни среща ще бъде през Новата 2018.

А дотогава Ви пожелавам Весели  Празници
лично Ваш астролог – инж. Николина Пейчева
 

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...