различно 23 авг. 2017 2017-08-23 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaUZEIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--0ffb1681b482a3425e876335c17043f21b9d1c07/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_28724.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Партньорска астрология... Що е то?

Винаги се изумявам, когато попадна в ситуация, в която някой всезнайко прави партньорски анализ от въздуха. Какво имам предвид?!

Представете си следната ситуация: Вие сте в компания на някой, който има претенциите да разбира от астрология. В този момент пристига дама, която споделя, че се е запознала с много привлекателен и впечатляващ господин! Вместо да попита за подробности и да сподели вълнението на щастливката обаче, Вашият събеседник задава един жизнено важен въпрос: „А ТОЙ КОЯ ЗОДИЯ Е?" Когато се чуе отговорът, следва един чудноват анализ, започващ  винаги с изречението:  „О, ЗНАМ ГИ АЗ ТЕЗИ!” (за всезнайковците никога няма доза изненада). След кратка пауза (за поемането на въздух) започват задълбочени разсъждения, обясняващи какви ПОТЕНЦИАЛНИ ПРОБЛЕМИ  ще възникнат между зодия Патка и зодия Пуяк. Естествено, подпирайки се на ценните знания, които притежават за конкретната ЗОДИЯ.  

В процеса на „професионалния” анализ ще се дадат и светли примери от "богатия" личен опит. Ще бъде подчертано кой се развел, кой си е намерил любовница... напълно е възможно да чуете неща, които изобщо не ви вълнуват... Не се изненадвайте ако се стигне до там да разберете какъв цвят са новите пердета на г-жа Ленче!…. и  т.н.  Накрая ще дойде професионалното заключение: „Това на зодия Пуяк вяра да му нямаш. Големи женкари са!”  (в този момент ще видите странния блясък в очите, когато го споменават… ЕХ!!!)

Винаги със завиден интерес и огромна доза изумление слушам тези анализи. И се чудя къде се построяват картите на двамата бъдещи партньори –може би "онлайн" в главата на "астролога" или пък „спецът” се кънектва и получава директни факсове от космоса. За мен тези тънкости ще си останат огромна загадка… Все пак Вселената не ми е наляла тези безкрайни знания направо от всемира!

Сега ще се помъча да обясня какво е партньорската астрология. В този дял се разглеждат партньорските отношенията при всякакъв вид общуване. Партньорската Астрология може да ни даде информация за такива нива на междуличностната отношения, за които сами няма как да разберем, освен чрез опита или непрестанния самоанализ. Партньорската Астрология борави с два много ценни метода - това са Синастрия и Композит . Партньорските отношенията са много важни в нашият живот и от тях зависи какъв ще бъде резултатът т.е. крайният продукт на тези отношения. Ще бъдат ли успешни? Крайната цел ще удоволетвори ли и двете страни?  При любов- ще бъдат ли щастливи, нещастни и т.н.
 Какво е СИНАСТРИЯ? Синастрична астрология или Синастрията е астрологичен метод за установяване на съвместимостта между две и повече натални(рождени) карти

 * рождена карта - това е снимка на замръзналите планети в момента на вашето раждане спрямо географското Ви положение и часът и минутите на Вашето раждане, която е строго индивидуална за всеки

Всеки професионален Астролог внимателно проследява как си взаимодействат наталните карти на двама (или повече партньори) и започва да анализира как всяка планета на единия "комуникира", как са поставени планетите, какви аспекти правят с конкретна планета на другият. Един вид сравнява се обмена между картите. Нещата са доста и отнемат време за направата на подобен анализ. След което може да се опише как ще протекат конкретните партньорски взаимоотношения. Ще бъдат ли удовлетворителни и т.н.
 Синастрията НЕ  СЕ ПРАВИ на база само Слънчев знак (или така наречената Зодия). Нещата не са толкова прости, както им се иска на някои.
 Може би тук е моментът да подчертая, че няма перфектна Синастрия, както няма и перфектни взаимоотношения между хора. Но една Синастрията може да спести много нерви, време и средства.
 Друг важен инструмент, с който се борави в Партньорската Астрология, това е така нареченият КОМПОЗИТ. Методът се базира на изчисляването на средни точки между две рождени карти (или повече карти).  Композитът дава информация за вътрешното взаимодействие между участниците и показва типът енергетика, която се заражда между тях. Ако направим композит между мъж и жена (брачни партньори) , то тази карта ще даде информация как тези хора ще бъдат възприемани от околните и как протича алхимията между тях.
 Казано по по-опростен начин: „ намери църква да се кръсти”. Отношения между двамата партньори няма да са същите ако всеки е с друг партньор.
 Композитът е техника, която се прилага и за екипи или група от хора. Ще се помъча да го обясня като дам пример: Представете си малка фирма или екип, където постъпва нов служител. Как ще се впише той в колектива? Отговор на това може да се даде чрез композита на фирмата (екипа) и с рождената карта на новия човек. Също така ще се види дали той ще бъде лоялен, а също как ще бъде приет от групата и т.н…
Не може да се правят обобщения, защото всеки случай е строго индивидуален!
Не случайно в Русия в големите компании си имат щатен Астролог. Той им е необходим не само за Партньорска Астрология, но и за Елективна астрология (Това пък какво е?В някоя друга наша среща ще се помъча да обясня до колкото мога!)

Надявам се да добихте представа как Синатрията и Композитът описват партньорските отношения. 
Щастлива и слънчева седмица ви пожелавам
Лично ваш астролог –инж. Николина Пейчева
 

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...