различно 01 март 2012 2012-03-01 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaWczIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--d0b2fd19ccd60eb490c0f197eb0bfa45e73fd13e/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_2827.jpg

Burgas Reporter Ltd.

"Бургаски репортер" - има такъв сайт

Надяваме се след време този момент да бъде исторически за нас и за вас, защото това е първата новина, която официално публикуваме.

С вълнение споделяме с вас, че това е началото на  българо-руския  информационен сайт „Бургаски репортер”. Целта, която си поставяме и ще следваме, е да направим разбираем Бургас и региона за хилядите руски граждани, които вече живеят тук, отглеждат децата си и са наши добри и уважавани съседи. Искаме да им покажем хубавото лице на нашия град, на нашата и на съседните общини, да им представим съгражданите ни,  които ни служат за пример,  да ги запознаем с прекрасната ни природа, с историческите ни паметници, с културата ни, които могат да ги спечелят завинаги като приятели на Бургас и страната ни. Ще положим усилия да им представим възможностите за инвестиции, образование, забавление, почивка, отдих и всичко онова, което би ги накарало да се чувстват като у дома си. Искаме с нашите информации, които ще публикуваме, да накараме жителите на Бургаска област да се чувстват горди със своя град или село. Екипът ни е амбициран да докаже, че нормалността и човешкото лице на живота могат също да пораждат новини и да бъдат по-интересни от елементарните сензации, страховете и скандалите, чиито глашатаи от много време насам диктуват и определят дневния ред на българското общество. „Бургаски репортер” ще отстоява свещеното право за свобода на словото. Вие също няма да бъдете ограничавани и ще имате възможност да изразите себе си, да заемете позиция по някакъв проблем, да споделите мнението си или да поместите коментара си. Всичко това предстои. От нас работата и усилията, от вас вниманието, за да стигнем до момента, когато връзката между нас ще бъде изградена и взаимно ще си вярваме. Новинарският сайт „Бургаски репортер” е първият подобен, който ще бъде списван на български и руски език в Югоизточна България, а в града ни със сигурност. Ако имате нужда от подобна медия, можете да ни подкрепяте по единствения възможен начин, като ни „посещавате”. До момента никой, абсолютно никой не е проявил интерес към все по-голямата руска общност в района на Бургас и ние решихме да променим това положение. Всъщност има още нещо, което ни прави различни. В нашия екип има освен български и руски журналисти и ще бъде наистина интересен експеримент да се разбере как хора с различни родни езици и манталитет ще изградят един силен екип. Ще поживеем, ще видим. Добре сте дошли в нашето информационно пространство. Надяваме се, че ще ви бъде забавно и интересно с нас. И ще се радваме, ако се връщате тук отново, отново и отново.

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...