ориентири 17 юни 2017 2017-06-17 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaUpCIiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--a26d034d1f0757ee3cf4e7d5ae1237edcde1fee1/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_28073.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Фасилити мениджър в обществена тоалетна, държава без хартия, сексуална революция при котките и други чудесии

Стана тя, каквато стана. Отечеството любезно осъмна с новината, че Първата котка на Първата дама е имала разюздан полов живот и е хванала котешки СПИН. За този жалък край на сексуалната революция при котките съобщи на мегдана, туй де в социалните мрежи, самата Първа дама.

И като се почна едно мърморене и сумтене, пък после критики и злостни коментари срещу президентшата. Ами, че тя горката какво е виновна за това, че котката и е толкоз палава. 

Всъщност съименничката на севастократорката Десислава, онази бе, на севастократор Калоян половинката му, дето я изрисувана в Боянската църква,  предложи всички хетеросексуални да си направят парад също като хомосексуалните. Ама, тази шавлива котка всичко обърка. 
……………..

Да не се чудите повече кой е мостът между Изтока и Запада. Г-н Борисов е. Отиде в Турция и там признаха, че на него се разчита да оправи кризата в отношенията между комшиите и Брюксел. Смятам, че един тенис турнир с участието на държавни глави ще оправи нещата. Ясно и кой ще го спечели. Пък после обща баня, пардон…обща снимка.

А иначе турският президент Ердоган подари на нашия премиер пушка. Хм…какво беше казал онзи руски класик Чехов за пушката в първо действие? До края на пиесата гърмяла. Та сега всички се чудят кой ще кацне на мушката Бойкова.
………………………

В ДСБ си избраха генерал да ги оправя. Ами, ще ги оправи. То, досега историята не познава случай, в който военен да е излязъл извън казармата и да се е оправил с цивилните хора.
…………….

Замириса на мажоритарен вот. ГЕРБ, ДПС и Воля се обединиха около това хората да гласуват за личности, а не за партии. Нищо лично, просто бизнес. Слави Трифонов хареса това, но май забрави, че много хубаво не е на хубаво. В същия ден ДПС изведнъж спряха да харесват мажоритарните избори и всичко си остана по старому.

На другия ден изборните промени изтекоха в канала.

По тоя повод Слави Трифонов се закани с многозначителните думи „На зла кучка , зъл прът“. Ще видим, ще видим…май в скоро време нова партия с името „Шоуто на Слави“
………………

Шведските инвеститори планирали да увеличават инвестициите си в България с цели 74%. Само инвеститорите да не са като онзи раздавач на шутове в Слънчев бряг.
……………..

Един от вицепремиерите гръмко туитна, че София Тех Парк трябва да се напълни с хора  и щял да се напълни с хора. Накрая завърши с призив „Стига празни приказки“. Не искам да звуча неуважително, ама София Тех Парк би трябвало да се напълни с частни фирми, а не с хора или недай си боже с държавни чиновници.
………………..

В Бургас се събраха на едно място най-добрите фасилити мениджъри, които си обясниха взаимно ,че са най-добрите фасилити мениджъри. За моите приятели в кръчмата ще обясня, че фасилити мениджър ще рече човек, който така управява един бизнес център, че да носи печалби на стопанина му.

Странното е, че край фасилити каймака в Бургас нямаше ни един инвеститор в бизнес сграда. Ама, то има две или три такива и са празни.

Тъжната истина е, че единственият успешен бургаски фасилити мениджър май е оная лелка, която стопанисва градската тоалетна на площад „Тройката“
………….

ББ се закани да намали административната тежест в държавата. Дори един от вицепремиерите му рече, че до година и половина щели да направят хартията излишна. Че те още малко и електронно гласуване ще направят, тия. Да ,бе, да. 
…………….

На годишната конференция на аутсорсинг асоциацията в Бургас казаха, че офис сградите са новите фабрики, в които образованите хора измислят и създават всичко. 

Да, знаете от мен..селфито е измислено от някой скучаеща мома в някой нов лъскав офис. Да сте видели някоя краварка да пусне снимка от обора  и да се тагне оттам? И аз не съм видял. Или пък някой стоманолеяр да напише „Еее, къде ми е кафенцето“, а под мъдрата му мисъл да се надиплят 312 лайка. И аз не съм видял такива чудесии.
…………..

Чу се, че оперирали менискуса на ББ. До това водят победите в тенис турнирите. Вместо да си стои под магнолиите в градината, премиерът се мята като лъв на корта и побеждава всички съперници.Ами, изтощително е.

автор: Фрагментий
Коментари

ориентири ...


различно ...


време за прогноза ...