различно 19 юли 2016 2016-07-19 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBaXM3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--f420c562bb74c874c4c7f68273af7908513a7595/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_271.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Интегралното обучение в наши дни

СМИ и Интернет пространството коментират събитията в Ница при честване на Празника по повод Падането на Бастилията във Франция.

При станалия терористичен акт, врязването на камион сред мнозинството от хора, има 84-ма убити, 100 ранени, от тях 20-ма в тежко състояние.

Службите по безопасност са били напълно неподготвени за този акт.

За да се премахне коренът на тези атаки, е необходимочовечеството да направи правилни изводи за ставащото в света.

Учението Кабала дава информация за нашите дни, когато терористичните акции ще се увеличават ежемесечно и ежедневно до превръщането им в истинска война.

Необходимо е да се просвещава населението, за да може да се обединява с общата сила на природата, която не само ще сплоти хората, но и ще ги издигне на следващата еволюционна степен на съществуване на човека.

Само обединението ще може да поправи това състояние и да изравни балансът между добрите и лоши сили. 

Човекът, знаем от Библията, е създаден с лоша егоистична сила. Ние сме егоисти, защото всеки мисли само за себе си и се чувства по-добре, когато доминира егото му, когато превъзхожда другите.

Ако искаме да преминем към добро състояние в нашия глобален, затворен свят, то е нужно да знаем закона на интегралната система, каквато е светът ни, че всичко зависи от всеки.

Затова трябва да сме съединени помежду си с добра взаимна връзка.

Човечеството трябва да се обучава да привлича скритата в природата положителна сила, която трябва да извлечем със своята добра воля.

Ако съумеем, ще получим боравене с две сили и ще можем да управляваме съдбата си.

Изисква се от човечеството да въведе обучение по методиката на Интегралното Възпитание, което може да се случи единствено при участие на Правителствата в страните.

С различни закони и методиТе да задължат населението да участва в системата на Интегралното Възпитание, като не се отпускат никакви държавни средства на хората, ако не взимат участие в обучаването по Методиката на живота в интегралния свят, която ще внесе в света ни добрата сила и ще уравновеси лошите сили на природата.

 Автор: Емилия Наумова

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...