различно 18 фев. 2017 2017-02-18 2020-03-26 https://www.burgas-reporter.comhttps://burgas-reporter.com/rails/active_storage/representations/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaHBBdnM3IiwiZXhwIjpudWxsLCJwdXIiOiJibG9iX2lkIn19--4da1e80c46a6cc57b48c77ffb388c20c76afc056/eyJfcmFpbHMiOnsibWVzc2FnZSI6IkJBaDdCam9MY21WemFYcGxTU0lNTkRBd2VETXdNQVk2QmtWVSIsImV4cCI6bnVsbCwicHVyIjoidmFyaWF0aW9uIn19--3b7d5ce51832c59b94b910e1c0fe2c5ac43fca4b/main_img_26864.jpg

Burgas Reporter Ltd.

Хроника за това как премиерът Герджиков не строши хатъра на премиера Борисов и за други неща...

В началото на седмицата незнайно защо се сетих за онази безумна филмова поредица от края на 80-те години на миналия век, съдържаща шедьоври като „Изповедта на един автомобилен инструктор”, „Изповедта на един мияч на прозорци” и ...забравил съм вече другите, но общо взето ставаше въпрос за един нелепо изглеждащ младеж, който постоянно се забъркваше в разни истории, прекъсвани от временна заетост с безразборен секс.

Точно това се случи и в българското образование. Оказа се, че от Европа ще ни ...хм...таковат, защото ние сме ...таковали европейските пари, които са ни давали по разни образователни програми.  Един вид на европейците им дошло нанагорно това, че в Отечеството любезно един и същ министър бил хем усвояващ хем проверяващ по усвояването и затова...край на парите. Както се казваше в онзи сватбен виц „Който таковал таковал, кака се ожени...”

Но се сетих за онези комедии с дебелашки хумор, построен основно върху безразборния секс, заради изповедта на един двойно бивш премиер. Пред свои съпартийци Бойко Борисов се изповяда, че знаел, че министърът на образованието Меглена Кунева...да речем, е сгазила лука, ама търпял в името на коалиционния мир и дори от обида за това му търпение Данчето Фандъкова три месеца не му говорела.  Хем търпял унизителната коалиционна поза, хем най-близките му се сърдели. Значи, историята категорично е доказала, че сексът в коалиция винаги поставя единият от партньорите на ...как да се изразя...на такованата страна. Ама, на г-н Борисов му писнало да е от тази тази ...хм...губеща страна и се закани, ако вземел пак властта, вече нямало да търпи такива неща.

А Меглена Кунева се разсърди, че решението на Европа да ни спре парите се тълкувало неправилно. И от обяснението и стана ясно единствено, че всички сме ...туй де...натаковани. Накрая обяви, че нямала да става депутат. Дали не се обиди тази жена нещо? 

Новият премиер професор Герджиков посети с куп министри тунел „Ечемишка” и там от това прокълнато място каза, че за пет дни била свършена повече работа, отколкото е била свършена за последните пет години. Един вид... „Ето на пуснахме ви тунела, айде целувайте ръка” 

Да, ама Бойко Борисов определи казаното от премиера служебник като нахалство. 

Срещу неродената партия на бившия министър съдебник Христо Иванов бяха подадени общо три жалби. Примерът на онзи търговец на килими, беше последван от жалба на неудовлетворен гей и някакъв собственик на сайт. То, стана като национален спорт обжалването срещу тази партия, пардон...коалиция. 

Добра новина за кръчмата в странджанското село Младежко и нейните палави клиенти. От ръководството на „Плейбой” зарадваха света, като обявиха, че пак ще върнат традиционните си снимки, т.е отново кадри в близък план на интересни девици само по заешки уши. Да се надяваме, че Хю Хефнър обаче няма да се ентусиазира и ще си остане с нощницата, че ако и той се изтипоса дибидюс на някоя страница...уф...стряскащо би било.

Няколко дни след като Давай Гришо си замина от Отечеството любезно и разни типове почанаха да му броят парите, които заработил в България. Изчислиха ги на 500 000 лв. Мда...някои хора искат Давай Гришо да ги кара безплатно да се чувстват горди от това, че са българи. Не може така. Човекът ви доведе Никол Шерцингер на крака, пък вие му броите стотинките.

Например бая български патриоти получават заплати заради това, че са патриоти...в Парламента отидоха чак и им се плаща за този патриотичен порив. А за хонорара на Давай Гришо сте се хванали.  

Досегашният депутат от патриотите Димитър Байрактаров изведнъж прогледна и проумя що за хора са верните му другари от спасителния фронт и ги напусна оглушително, като ги обвини в бая политически грехове. Пък един от лидерите патриоти му заръча да мълчи, че иначе щял да се разприказва той. Хм, то май цялата работа излиза извън патриотичната плоскост и влиза в зоната на махленските свади. Скоро ще чуем по опашките хората да си говорят „Хубава работа, ама патриотска работа”

На 14 февруари приготвих суши за жена ми. По този начин предизвиках злите сили и те ме наказаха със суша. На следващия ден от ВиК спряха водата в Бургас.  Наистина почнаха да правят впечатление някои неща. Един месец сме без Бойко Борисов и тунели рухват, парното в София спира и водата в Бургас и тя. Изобщо, не отиват на добре работите, май. Той и самият ББ на среща с бизнес организациите точно туй изпъшка „Трудно ще се направи правителство”.

Сещам се по тоя повод какво говори  жена ми от години...то, като мъж под чехъл аз само за нейни думи се сещам..та, моята съпруга отдавна говори, че у нас трябвало да има политически борд. Демек като при валутния борд да ни сложат правителство и да не му дават да прави излишни движения. Интересна идея. 

Ама, може ли такива работи да пишете, бе колеги. Ставам сутринта и ме нокаутира заглавие, от което разбирам, че Моника Белучи разтресла Италия със задните си части. Смутих се...запитах се може ли така да се изтърве тази красива жена, че да завъди чак толкова голяма задница и да падне върху нея, пък то какво било. Моника се снимала с гръб към огледалото и някой нашенски журналист чак статия направил за това. Ей, това тишината в спалнята наистина ражда безумия, както се изрази онзи политик с фина душевност Румен Петков. Май безсексието доста се е отразило н автора на статията, щом му се привиждат задници, които разтърсват цели държави. Какво казваха по този повод лекарите проктолози? Гъз глава затрива.

Националната кауза на г-н Сирил дьо КРИБ, наричана от едни „Лудогорец, Оле”, а от други „Моооциии, Моооциии”  беше напляскана от някакви датски здравеняци насред националния стадион. И кой се оказа виновен за футболния крах накрая? Ами, служебният премиер проф. Герджиков. Министър-председателят отиде лично да подкрепи Лудогорец, но както сам призна, донесе лош късмет на отбора.

Между другото се чу, че след проверката на обществените поръчки, направени от правителството на Бойко Борисов, били открити издънки, но бившите вече министри скокнаха възмутено да обясняват, че тях може да ги проверява само прокуратурата и други контролни органи, а не някакво си служебно правителство.Аз пък се сещам как по време на скромния ритуал по размяната на министър-председателските задължения премиер Борисов каза на премиер Герджиков „Проверявайте ни до дупка”, а премиер Герджиков каза на премиер Борисов „Няма да ви строша хатъра” С една дума внимавайте какво си пожелавате, ако сте министър-председател, защото ако се случи...

В Габрово спряха парното. Къде си Бойко.

Червената Жана Д’ Арк Корнелия Нинова обяви за враг номер едно споразумението СЕТА, което беше подписано с Канада. Тя предупреди, че по този начин в нашенските магазини щяли да нахлуят евтини ГМО стоки....Честно казано предпочитам да беше казала какво ще направи, за да има повече българи, които да произвеждат повече плодове и зеленчуци, вместо да говори такива чудесии. Защото то и сега ябълките на пазара са македонски, морковите италиански, а чесънът китайски. 

Такива ми ти работи. 

Автор: Фрагментий

Коментари

различно ...


култура ...


ориентири ...