култура 11 юли 2016 2016-07-11 2016-12-07

Burgas Reporter Ltd.

Pole dance фестивал ще нажежи плажа в Крайморие

За трета поредна година в Бургас ще се проведе POLE DANCE FESTIVAL.

Участието в него ще вземат клубове от България и чужбина. Всички присъстващи ще имат удоволствието да се насладят на виртуозните изпълнения на участниците и да ги подкрепят, като дадат гласа си за своя фаворит. 

Събитието ще се състои на 30 юли (събота) от 20:00 часа на плаж Amaya Beach Крайморие.
По време на фестивала ще има състезателна програма, където участниците ще бъдат оценявани от компетентно жури. Те ще се надпреварват в няколко категории Pole dance , Exotic Pole Dance и Дуети. Пилоните ще са два , тип stage - динамичен от ляво на публиката и статичен от дясно.
 
Тези, които също искат да се изявят, но се притесняват все още да се състезават, също ще получат възможност да представят пред публиката своя танц.
 
  Информация за участниците: Категориите са: 
 1. За трениращи от една година и по-малко;
 2. Напреднали - трениращи от 1-2 год; 
 3. Профита - повече от 2 години. 

Билети можете да закупите на тел. 0898429497 и на място, цена 10лв.

Pole dance-ът  е сравнително нов спорт за България, който постепенно започва да се популяризира преди около 5 години. Pole Dance Burgas e първото pole dance студио в Бургас, което отваря врати на през 2011г.
 
Pole dance предлага тренировка на цялото тяло. Посредством силови упражнения, използвайки собствената си тежест, се изграждат мускулите, тялото придобива гъвкавост и сила, чувството за баланс и добра координация в пространството се усилва. Всичко това съчетано в танц, променя представите за скучни тренировки във фитнеса или дългото бягане в парка.
Коментари

култура ...


региони ...


различно ...